Polítiques de privadesa

Polítiques de privadesa

Si ets aquí és perquè vols saber més sobre les obligacions i els drets que et corresponen com a usuari d’aquesta web https://www.embotitsdoix.com i això està molt bé. El nostre deure és informar-te i el teu estar degudament informat.

En aquesta Política de Privadesa t’informarem amb total transparència sobre la finalitat d’aquest lloc web i tot allò que afecta les dades que ens facilitis, així com de les obligacions i drets que et corresponen.

Per començar, has de saber que aquest lloc web s’adapta a la normativa vigent en relació amb la protecció de dades, cosa que afecta les dades personals que ens facilitis amb el teu consentiment exprés i les galetes que utilitzem perquè aquest lloc web funcioni correctament i pugui desenvolupar la seva activitat.

Concretament, aquesta web s’ajusta al compliment de les normatives següents:

El RGPD (Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril del 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques) que és la nova normativa de la Unió Europea que unifica la regulació del tractament de les dades personals als diferents països de la UE.

La LOPD (Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, el Reglament de desenvolupament de la LOPD) que regula el tractament de les dades personals i les obligacions que hem d’assumir els responsables d’una web o bloc a l’hora de gestionar aquesta informació.

La LSSI (Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic) que regula les transaccions econòmiques mitjançant mitjans electrònics, com és el cas d’aquest bloc.